Економіка

Люмпен з феєричним рівнем інтелекту

Зеленський знизив ціну на газ для населення… Протер очі. Ні, не здалося. Я тверезий і не сплю. Президент Зеленський просто перед усім народом: «Дивіться, як я можу!» Цитую: «Ринкові ціни на сьогодні завеликі, особливо якщо зважати на пандемію. Ми як держава повинні стояти на захисті своїх громадян, а це означає – в економічному плані теж».

Тобто президент одноосібно взяв і вирішив, що РИНКОВІ ціни завеликі. І от перед вдячними українцями вже постає «батько нації», який дуже піклується про людей. «Ціна, зменшитися, раз-два!». Гуляй, народ!

МВФ в легкому шоці. Зате люмпени персонально Зеленського тепер любитимуть. Нехай «Нафтогаз» іде лісом — головне рейтинг. Спочатку зробили людЯм погано, потім виправились — і вуаля! Народ щасливий! Народ розходиться знову сісти під телевізор і дивитися «Сватів».

Пропоную на цьому не зупинятися, а оголосити, що ринкові ціни на хліб, мясо, млеко і яйкі теж завеликі і наказати усім супермаркетам їх знизити! А хто не знизить… Та й чому ціну на газ знижують до 6.99, а не до рівно 7 гривень? Бо 6.99 це все таки ШІСТЬ, а не СІМ. Як цінник у магазині. Тоді б чому не до 5.99 або 4.99?!

Уявляєте, як популярність нашого розумного, доброго і людяного президента виросте до висот небачених. Ну, а МВФ та інвестори, які тричі подумають чи вкладати гроші в країну, де президентським указом наказують цінам: «Стояти!» — теж нехай лісом ідуть. Шо? Економіка через рік-два впаде, мов п`яний люмпен через поріг? Так то коли буде… А, може, якось пізніше само розсмокчеться. Пропетляємо якось.

А не пропетляємо — ще один «відосик» запишемо, в якому пояснимо, шо то у всьому винен… Порошенко!

Люмпен, він має феєричний рівень «інтелекту», він повірить. Он, досі хоче, шоб газ для населення українського видобутку був безкоштовний, бо надра ж народні…

Не знаю, як кому, а мені стає страшно. Бо у Венесуелі, де зараз діти з голоду помирають, теж починалося з того, що тамтешній президент вирішив, що ринкові ціни зависокі…

Павло Бондаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *