Економіка

Подорожуючи «твариновозом» у бік Фастова…

Епоху між гетьманом Хмельницьким і Мазепою дослідники назвали Духовною Руїною. Гадаю, нинішня епоха справедливо називатиметься Руїною державницького мислення і управління.

Оце кричуще убожество, яке німо свідчить про безкарне головотяпство керманичів управлінських структур зверху донизу – всього лиш за 40 км від столиці. Це — фастівський напрямок у бік цивілізованого, ситого і справедливого Заходу.

Це – символ реформ Укрзалізниці, які здебільшого на словах і на папері упродовж років «активно» проводить її керівництво. Це те панство, що носить діамантові ґудзики, отримує щомісячно сотні тисяч гривень платні, закуповує в агресивної Московії за кровні народні кошти багато чого (навіть нікчемні нагороди «для своїх»), розкрадає упродовж десятиліть уже доведену до ручки галузь, системно підвищує ціни на проїзд, душить пасажирів пеклом у потягах далекого сполучення.

А ті потяги долають без кондиціонерів відстань між 3-4-ма областями часто більше доби.

Посадити б цих діамантових пурців бодай в один із звичайних задушливих і переповнених «кравчучками» «твариновозів» (так називає простий люд допотопні електрички на Фастів, Ніжин, Бородянку, Яготин, Миронівку, ще деінде).

Це ж треба так зневажати цей мовчазний народ, який усе ще вірить в обіцянки, що «буде краще».

Все йде, все минає… – писав Тарас.
Лише, обставлена «смотрящими», корумпована верхівка, яка вже давно не чує і не бачить свого народу, залишається на своїх місцях.

Допоки?!
Дата фіксації світлини – 27 липня…

Микола Тимошик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *