Економіка

Про землю та історичну циклічність

Народний «слуга» Антон Поляков в прямому телеефірі «топить» за ринок землі… Пригадую як під час виборчої гонки той Поляков відкидав звинувачення у тому, що підтримує наміри «зелених» продати землю.

Думка змінилася як тільки став народним!
Тішить, що всі, хто телефонує на цю програму, виступають з різкою критикою ринку землі.

Народ не дурний — розуміє, що ринок запускають в інтересах транснаціональних корпорацій і міжнародного капіталу, що нас, врешті, просто вчергове обдурять.

Заводи і фабрики ми вже роздержавили, колгоспи розформували, залишилося продати ліси і землю.

Пограбування століття!
В реалі український фермер не має і десятої частини ресурсу, аби викупити орендоване. Це означає, що завтра упевнено в майбутнє дивляться тільки агрохолдинги, а фермерів і невеликі підприємства чекає банкрутство.

Почитайте договори оренди, де чорним по білому написано ПРАВО ПЕРШОЧЕРГОВОГО ВИКУПУ!

Ганьба мати таких земляків-чернігівців як Поляков і Гончарук. Продати майно для того, щоб наповнити казну може будь-який дурень, а от запустити прозорі правила гри, зменшити податки, прибрати корупцію, запустити економіку — треба мати клепку в голові.

Прем’єру Гончаруку треба менше слухати закордонних консультантів, а поїхати в свою рідну Городню і послухати, що каже простий народ. Так зробив би справжній слуга народу, а поки що я з печаллю спостерігаю за тим як слуги перетворюються на господарів.

А з панами у нас завжди розмова була коротка. Вчіть історію — вона циклічна! Ножі не поржавіли, Холодний Яр — поруч.

Віталій Назаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *