Політика

Бумеранг для гаранта

Пам‘ятаєте, як Зеленський тикав «фак» всій країні? Принижував Томос, мову, армію. Принижував найголовніші цінності країни, яка їх кров‘ю виборювала на Майданах та війні. Пам‘ятаєте, як Зеленський називав нашу країну «проституткою» та знущався над галичанами? Він принижував гідність мільйонів людей і сміявся з нашого руху до європейських цінностей.

Сьогодні Зеленський і його влада дали наказ пакувати до в‘язниці депутата, який показав цей жест вже самому Зеленському. Знов потерпілий він, а не вся країна, яку просто множать на нуль зелені неокомуністи.

Ніхто тоді не відкривав на Зеленського і його промосковський квартал кримінальних справ, бо це ж була свобода слова. До речі, та свобода слова, яку сьогодні забирає вже сам Зеленський через свої «закони про деолігархізацію». Яскравий приклад — газета KyivPost чи намагання знищити «Прямий» телеканал чи «5».

Той давній свій жест Зеленський показує тепер кожному з нас. Кожен день. Коли ми отримуємо платіжки за комуналку, коли бачимо ціни на продукти і пальне, коли спостерігаємо, як руйнується парламентаризм і демократія. Вони, ці зеленські, сміються над нами своїми офшорами, а ще тоді, коли п‘янючі їздять за кермом чи коли зливають державні таємниці, як було з операцією по «вагнерівцях», коли… коли… коли…

Таких «коли» сотні і сотні.
Отож, Зеленський, клепаючи сьогодні справу за «середній палець» депутатові, показує його фактично кожному з нас…

Андрій Смолій

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    Так! Я пам’ятаю все!
    «Відосики» з жартиками, записаними на території РФ, (де він заробляв бабло під час війни!) про державний кордон України, в якому «россійскіє войска стоят на граніце, просто украінскую граніцу нємножко отодвігают впєрьод».
    В 2014 році громадянину Зеленському В. О., військове звання – солдат, в Кривому Розі на адресу батьків надсилались три повістки з військкомату (та ще одна в 2015 році)…
    «Громадянин Зеленський В. О. до військового комісаріату за його викликом не прибував».
    Потім в 2016 році в Юрмалі обізвав Україну проституткою, також пам’ятаю про «Термос» – що цьому юдею нквд(кгб)ешного походження, наша історія та духовні цінності!
    Але ж значна частина отих, від 73%, досі повторює: «От якби він зразу посадив Порошенка, то все було б по другому!»
    На днях два юдеї на всю країну через ТБ та інтернет розказували про «мухомора» (Порошенка), від якого вони рятували Україну в 2019 році… Що, план «Б» вже розпочався? Будуть розкручувати нового ЗЄ-2, «бєлого і пушістого»!
    Ви ще не забули ось цей «відосік»: https://www.youtube.com/watch?v=7xLxpDXsV6E
    Скоро знімуть новий!
    То що, знову купимось?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *