Політика

Чи лікує скажену собаку гіпноз?

Як з ланцюга зірвалися… Росіяни скаженіють від вбивства Хасана Насралли… Навіть заяви очільників Ірану й Хамасу поруч із заявою російського МЗС виглядають стриманими і адекватними. МЗС країни-розсадника міжнародного тероризму назвав ліквідацію фанатичного вбивці не “просто терором, а політичним вбивством”.

Історія СРСР-РФ — це одна нескінченна історія конвейєру політичних вбивств навіть за межами свого суверенного ГУЛАГу. Згадати тільки ліквідацію Троцького, Коновальця, Бандери… Зовсім недавно Джохара Дудаєва… А вже про радіоактивний чай і новічок у Великій Британії і так всі памʼятають.

Саме чекістська контора, набита генетично збоченими садистами, стала родоначальницею сучасного політичного тероризму. Інструктори Лубʼянки підготували й готують тисячі терористів по всьому світу.

А що Захід у відповідь?

Позбирали радіоактивний полоній в центрі Лондона; протерли дверні ручки від новичка; віддали при недавньому обміні кращого путінського кілера, який в Берліні почував себе, як у відомчому тирі; зробили вигляд, що ніяких російських диверсій ще до 2022 року на складах зброї в Болгарії і Чехії просто не було; роблять вигляд, що ніяких російських диверсій на підприємствах оборонної промисловості США і Європи просто немає…

Ізраїль показує спецслужбам США, ВБ, Франції, ФРН як слід чинити з тими, для кого встановлення будь-яких цивілізованих правил співжиття — це лише привід пореготати. Вести цивілізований діалог з московитами, це все одно, що гіпнозом лікувати сказ у собаки.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *