Політика

Чи напоїть ще раз Путін мінералкою Навального?

Дуже переживаю за Навального. По всій Росії проходять масові мітинги на його підтримку. Почалися масові затримання та побиття людей. Ситуація загострюється трансляцією на каналі Навального в Ютубі та відео про грандіозний маєток Путіна на березі Чорного моря, яких навіть у російських царів не було.

Відео про маєток вже подивилися 60+ мільйонів людей. Путіну б треба Навального випускати, бо наслідки можуть бути катастрофічними, але в такій ситуації це значить «втратити обличчя». А він звик грати роль альфа-самця, домінанта. Та і небезпечно це — найближчі «соратники», субдомінанти можуть сприйняти це як слабкість і, як це заведено у зграї пацюків, почати рвати його на шмаття.

Переживаю, щоб Навального не випустили. Нехай сидить. Бо вже є ультиматум Євросоюзу — заборона на будівництво «Північного потоку-2» в разі, якщо Путін не випустить Навального з буцегарні. А з краху «Північного потоку» може початися крах «Газпрому». А з краху «Газпрому» — крах Мордору…

Тож нехай сидить, поки в Брюселі не проголосують відповідне рішення. А домінант може Навального ще раз мінералочкою почастувати. Або чайком… Здається, він пішов ва-банк. Бо ситуація нагадує цугцванг в шахах. Тож триматимемо кулаки за Навального.

Павло Бондаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *