Хвиля Десни » 23 Січня, 2021

Daily Archives: 23 Січня, 2021

Суспільство

ЗМІ – дзеркало суспільства

Published by:

На тлі традиційних ЗМІ, включно з телебаченням, продовжує зростати популярність цифрових медіа. Цікаве загальнонаціональне дослідження на замовлення міжнародної організації Internews, що реалізує «Медійну програму в Україні», за фінансової підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID), провела соціологічна компанія InMind.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Ребуси Ороса

Published by:

Цілий тиждень похапцем – трохи зрання, трохи вдень і на ніч, доки сон не зморить – втішався чтивом Ярослава Ороса. Його нова книжка «Чара: історія хвороби» з’явилась у видавництві «Друге дихання», що пов’язане з ім’ям Володимира Даниленка. Книжка штибна, багатьма місцями «шерехата», багатовимірна і суперечлива.

Continue reading

Спорт

«Динамо» очима ревного вболівальника

Published by:

Київський футбольний клуб, заснований далекого 1927 року. Найтитулованіша команда України. Європейський гранд. Відчуваю себе причетним до його історії, адже люблю футбол з дитинства. Нині вже й не пригадаю, який був мій перший перегляд футбольного матчу перед телевізором, але добре пам’ятаю, що дивилися його разом з батьком, і саме він привив мені ту незрадливу любов.

Continue reading

Спорт

Сороковини по Петрові Слободяну

Published by:

Це, власне, історія однієї фотографії… Як шалені любителі футболу та такі ж шалені прихильники київського «Динамо» пишалися тим, що поруч з нами – одна із легенд улюбленого клубу, який ще фактично учора забивав м’ячі у біло-синій футболці, Петро Слободян. Звісно, ми, студенти журфаку, зверталися до нього Петро Петрович. Він був нашим викладачем, викладачем кафедри фізвиховання Київського університету.

Continue reading

Політика

Чи напоїть ще раз Путін мінералкою Навального?

Published by:

Дуже переживаю за Навального. По всій Росії проходять масові мітинги на його підтримку. Почалися масові затримання та побиття людей. Ситуація загострюється трансляцією на каналі Навального в Ютубі та відео про грандіозний маєток Путіна на березі Чорного моря, яких навіть у російських царів не було.

Continue reading