Політика

Дід Боррель «ліпить» мученицю (чи все-таки «горбатого»?)

Вчора у Брюсселі розпочалося засідання міністрів закордонних справ країн Євросоюзу… І я мав би там працювати… Але я оголосив бойкот і замість Ради ЄС чимчикую у спортзал… Не можу дивитися як Верховний представник ЄС у закордонних справах перетворює дипломатичну складову Ради ЄС на якийсь балаган.

То він викидає фортель, а потім через день повторює його: буцім без допомоги Європи і Заходу загалом Україна буде стерта з лиця землі протягом найближчих трьох місяців… «Оптимістична» заява діда Борреля.., шефа європейської дипломатії.

І вчора ж Жозеп Боррель вітав у головній залі Ради ЄС… Юлію Навальну, яка раптом… бере участь у засіданні міністрів закордонних справ країн Євросоюзу. Боррель вирішив “зліпити” з Юлії Навальної нову мученицю Європи!!! Я б іще зрозумів встелену лаврами доріжку для Юлії Навальної у Європейський Парламент… Але ж не участь у роботі Ради ЄС В закордонних справах!

Тобто вчора всі топові дипломати ЄС, журналісти носилися з Юлією Навальною як з писаною торбою, а Україна вже відступає в європейському інфопросторі десь далеко на задвірки.

Пора Жозеппу Боррелю на пенсію, а не переобиратись на ще один термін очільником дипломатії ЄС.

Ростислав Демчук

P.S.
Як написати так, щоб не заматюкатися?!!!
У них всіх якесь раболєпство перед цієї ср*ною рашею. А не запитав пан Боррель чи відчуває пані Навальна свою ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, як росіянка, за те, що разом з усіма “харошимі рускімі” фактично привела до влади пуйло, яке вбиває два роки українців?!!!

Сергій Зарайський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *