Політика

Дівчата для брандспойту

Якось один український політик на допиті в прокуратурі (потім йому дали п’ять років колонії за шахрайство) розповів як він в молоді роки був головредом газети «Комерційні вісті».

То було видання тодішнього Міністерства зовнішньо-економічних зв’язків України. В ті роки наш герой дозволяв собі усякі невинні «шалості» з виконуючомим обов’язки міністра того ж міністерства.

В принципі, що тут такого (!), чого не зробиш заради кар’єри? Але наш герой – після «зливу» відео зі своїми одкровеннями в Інет, сильно хтів і далі робити політичну кар’єру. А оскільки наше суспільство, попри все, тяжіє до традиційних моральних цінностей, політику тому довелося в пожежному порядку придумати собі законну жінку, а згодом – завзято демонструвати свою гарячу любов до жіночої половини людства.

Наприклад, влаштовувати фотосесії із журналістками у власному ліжку, роздаровувати жіночкам на 8 березня листівочки на вулицях міст і сіл нашої великої країни – з обов’язковими поцілуночками в губки, примушувати власного фотографа знімати себе в гарячих обіймай своїх політичних фанаток і т. д.

Словом, ось вже багато років нашому дружочку доводиться судомно демонструвати любов до цих клятих жінок. Однак наш народ дружочку все одно не вірить.

Бо ж чим, як не відчаєм нашого дружочка, можна пояснити появу «пожежного» календаря з дівчатами, що його надрукувало підприємство, яке, за деякою інформацією, належить нашому герою.

Єдине, до речі, у країні підприємство, яке виробляє пожежні машини. Які – о диво! — у того підприємства закуповує держава (звичайно, все законно, все проходить через тендери).

Підприємство знаходиться в містечку на Придесенні, у виборчій вотчині нашого дружочка. І належить до крихітної жменьки бюджетоутворюючих, забезпечує робочими місцями ледь не весь виборчий округ нашого любителя «шалостєй». Тому правити у тих краях наш депутат буде ще довго. Дивись, і стане-таки президентом колись (тьху-тьху-тьху).

Словом, як на мене – цей календар дівчатами – найпереконливіше, найяскравіше свідчення орієнтації нашого героя, який, судячи з фото, має вельми приблизне уявлення про жіночу красу, сексуальність чи бодай привабливість. Бо на роль моделей набирали, походу, навіть, не дєвочєк з екскорту, а давалок з Окружної.

Ну що ж, поки наше гендерне співтовариство цнотливо відмовчується, мушу я стати на захист жіночої гідності й краси. Можу навіть нашому герою показати і розказати наочно. Якщо, звичайно, не злякається.

Галя Плачинда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *