Політика

Еті глаза напротів..!

Геополітичні дива таки бувають! Москву зупинено! Росія впродовж останніх 500 років проводила експансіоністську політику, розширюючи кордони за рахунок сусідніх народів.

Навіть ідеологічна зміна влади – як то заміна царизму на більшовизм — не змінювала прагнення російських еліт будувати імперію.

Після розпаду СРСР Путін провокував конфлікти у сусідніх державах, приходив з «миротворчими місіями», і російська армія досі не лишила ЖОДНУ гарячу точку на території колишнього союзу…

Але раптом… Сталося диво!
Президент Зеленський подивився в очі Путіну! І Путін зрозумів, що пора завершувати цю чортову багатовікову війну.

Цитую висновки президента Зеленського від зустрічі з Путіним з інтерв’ю «Інтерфаксу», котре з’явилось щойно: «Я впевнений, що він мене зрозумів, дуже прозоро зрозумів. Здається, що якщо такий контакт, очі в очі, ти відразу розумієш, хто перед тобою, що за людина. Незважаючи на всі дані розвідки. Мені здається, що він мене зрозумів. І він розуміє, що треба закінчити цю війну»…

Отак!
Виявляється, варто було, аби Зеленський подивився в очі Путіну, і… історія великої Російської імперії безславно завершується!

А тим часом, країни НАТО, зважають на ті ж таки дані розвідки, рішуче збільшують військові бюджети. США збільшує фінансування протидії Росії на 2021 рік.

Ну, що про них скажеш — непрофесіонали і марнотрати!
Їм треба було просто подивитися в очі Путіну. Ну, хоча би, врешті-решт, попросити Зеленського, аби він замість них те зробив.

Сергій Таран

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *