Політика

Фальшивка для «Третьяковської галереї»

Глава парламентського комітету з питань соціальної політики і захисту прав ветеранів, нардеп від фракції «Слуга народу» Галина Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти «низької якості» і що «людей, які отримують соціальну допомогу потрібно стерилізувати».

Низька організацій та професійних спілок вимагають негайної відставки цієї… неадекватної представниці фракції Зеленського.

Постійна комісія Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків засудила антисоціальну та антигуманну позицію народної депутатки від «Слуги народу».

Ми ж мусимо констатувати, що не минає і дня без зашквару «зеленої» влади. Але цей випадок особливий. Він демонструє «високу якість» кадрів Зеленського, як і його самого, адже переважна більшість з них не соромляться і не гидують отримувати соціальну допомогу та грошові компенсації з бюджету, не боячись стерилізації…

Павло Нусс

P.S.

Я переконаний, що є багато людей, яким сподобаються ці масні жарти про жінок і щире бажання стерилізувати бідних. Це і є ті люди, які хочуть відновлення СРСР. Тоді ж так і жили, хоча це й була інша, прихована сторона подвійної радянської людини.

На словах — права людини, насправді — Гулаг, на словах 8 березня і боротьба за рівність між чоловіками і жінками, насправді — домашнє насильство і дискримінація.

Мене це завжди дивувало.
Адже у чоловіків, які так ставляться до жінок є матері, сестри, дружини, кохані. Отже, вони допускають, що хтось так само ставитиметься і до них!!!

Я не люблю судити людей, але не можу не визнати, що живу з ними в іншому світі. От через таких людей у багатьох із хорошої молоді виникають думки про еміграцію. Це просто втеча від совка, який, як багатьом здається, неможливо подолати.

Але я переконаний, що викорінити цю гидоту можна. Це складно, бо Росія так і живе, а влада пхає її назад через усі ці фільмики, серіальчики, мову, культуру. Культуру совка, який окупував Росію. Тому будемо боротися.

Микола Княжицький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *