Політика

Грейдер у персональному храмі св. Петра

Порохоботи кістьми лягають за новоявленого націоналіста Петра Порошенка. Порохофоби й порохоненависники знайдуть достатньо правдивих свідчень, щоб демонізувати його.

А Порошенко є таким, яким він сам себе зробив.

Йому не потрібні постаменти, бо таким для нього став грейдер, з якого він вознісся розписом у персональному храмі Св. Петра.

Його не варто «розносити» так, як це роблять озлоблені, як той же Портнов. Ніхто не може опустити Порошенка так, як він опустив себе сам.

Чудовий майстер риторики, якою він вистелив собі дорогу від регіоналів до націоналістів, але назад не повернувся. Воістину: брехнею світ обійдеш…

Реформатор-рекордсмен…
Подумати тільки: за п‘ять років — сто п‘ятдесят реформ, жодна з яких не стала бодай малесеньким кроком до сутнісних СИСТЕМНИХ ЗМІН.

Таким був чин Петра Олексійовича…

Головна заслуга, мабуть, у тому, що авторитарно-тоталітарний радянський устрій з його адміністративно-командним урядуванням став ще міцнішим і уможливив прихід до влади «нових лідерів» з ликами дітей, онуків і правнуків компартійно-радянської номенклатури.

Персональним вироком позірному націоналістові Порошенкові став позірний ліберал Зєлєнскій з лібертаріанським присмаком.

Пішли роки й десятиліття, поки Порошенко навчився говорити «Слава Україні!» та «Героям слава!». Чи встигне навчитися цьому його наступник — питання на мільйон доларів.

Вівтарний прислужник УПЦ МП і один із фундаторів ПЦУ раб Божий Петро не буде відмолювати свої гріхи навіть у своєму приватному храмі невизначеної юрисдикції…

Володимир Іваненко
Український Університет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *