Суспільство

Як вижити між маніяків? Поради нумеролога

Усі езотеричні науки сповідують принцип реінкарнації. Суть цієї історії легко передати через географічний принцип. Скажімо, якщо у минулому житті хтось був пристойною людиною, то у нього є усі шанси народитися наступного разу в умовній Швейцарії.

Якщо ж душа впала у тотальний гріх, — їй виділять місце в якомусь Конго або, скажімо, в Україні.

Даруйте за різкість (накипіло!), але останнім часом мені здається, що в минулому ми (тепер народжені тут) були виключно маніяками або невиправними трутнями-гультіпаками.

Нас спеціально зібрали сюди для духовного прозріння (головне число нашої держави Божа Сімка), але генетична пам’ять нам вперто заважає стати просто нормальними притомними людьми. У нас є прихована потреба зіпсувати будь-які прояви прогресу, бо на рівні підсвідомості не віримо в те, що вже нарешті на це заслужили.

… І таки да – я повернулася з пекла, яке називається українська лікарня.

Ні, там вже все добре відремонтовано, є сучасна медтехніка і лікарі несподівано (!) не оцінюють вартість твоїх черевиків на предмет розміру свого можливого гонорару (слава Супрун – героїні слава!), але там не вміють ставити діагноз!

У результаті моя дитина на моїх очах пройшла усі кола Дантового пекла тривалістю у дві доби аж поки не знайшовся молодий лікар, який визначив причину наших мук. Він повернув мою доньку до життя за три дні і тепер охоче консультує по вайберу, що, власне, й змусило мене написати ці нотатки.

Що ж треба робити для того, аби, залишаючись в Україні, не сконати завчасно?

Наша спільна Сімка на земному рівні – першокласний фахівець, тобто еталонний представник обраної професії. На жаль, більшість жителів України поки що не збагнули цю істину і продовжують купувати дипломи або, наприклад, голосувати за диво.

Але у тих, хто готовий досконало оволодіти якимось ремеслом, є стовідсотковий шанс вигідно вирізнятися на тлі генетично невиправних трутнів-гультіпак і численних прохіндеїв. Маса останніх вже зараз стає критичною, тому шанси у справжніх трудяг вигідно продавати свої вміння зростають з шаленою швидкістю.

Головне, аби вам було що продати зі знаком високої якості. Продавців повітря і усілякого непотребу у нас вистачає і зараз. Просто тепер є реальна можливість виграти у них конкуренцію.

Люди, народжені під впливом Сімки, можуть легко продавати свої вміння і за кордоном. Саме тому серед українців дуже багато мігрантів. Але якщо у вас немає наміру покидати країну, влаштуйтеся до якихось міжнародних структур і через них реалізуйте свої таланти.

Першими освоїли цей принцип айтішники і досить комфортно себе почувають.

І ще одне.
Сімка не надто цінує родинні зв’язки і врешті-решт завжди перебуває у внутрішній еміграції. Але вона охоче єднається з тими, хто близький їй по духу. Тож якщо ви знайшли в собі мужність стати справжнім професіоналом, єднайтеся з такими ж як ви, створюючи в Україні острівки здорового глузду. Не змішуйтеся з трутнями, прохіндеями, «увєровавшими» в диво, мазохістами та садистами в надії, що ви їх виправите.

В Україні можна врятуватися лише в індивідуальному порядку, а вже потім варто шукати «своїх» для об’єднання. До того часу можна продавати свої вміння окремо або з думкою, що в колективі маніяків ви тимчасово і невдовзі підете іншим шляхом. Без віри нічого не станеться.

І головне.
В Україні можна легко вижити і серед маніяків, якщо знайдеться сила вийти на рівень високих енергій Сімки. Це коли ви дивитеся на життя виключно філософським поглядом і з розумінням того, що Всесвітом править закон причини і наслідку.

Якщо ми народилися тут, значить саме під цим небом найуспішніше вирішимо усі свої кармічні проблеми. У Бога, архетипом якого є Сімка, — нічого не буває випадкового, то ж тікати від самих себе нема жодного сенсу.

Словом, ставайте добровільно і свідомо філософами, і чим більше буде таких як ви, тим швидше Україна стане іншою. На жаль, нам складно врятуватися усім суспільством, але, рятуючи самих себе, зможемо врятувати й державу!

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *