Політика

Який букет із віника?!!

Росія розпочала акцію під назвою «ВСЕММИР». Проект створено, аби… «закликати людей до мирного співіснування». До тієї замаскованої фальші хвацько приєдналися відомі російські зірки, більшість з-поміж яких прихильники Путіна. У ту пістряву когорту вписався і наш (?!!) Олег Винник.

Більше того в Instagram до нього вже звертається якась Валентина Коваленко (найімовірніше «ботоксна», від слова — бот), яка пише:

«Шановний Олег! Ви є улюбленцем мільйонів людей як в Україні, так і в усьому світі. Для нас було великою радістю, що в наш непростий час українська поп-музика у вашій особі підтримала наш проєкт. Ми раді, що ви поділяєте наші погляди на те, що музика повинна бути поза політикою. Що тільки вона може об’єднати народи. Бажаємо вам процвітання, відмінних пісень і улюбленої аудиторії! І ми впевнені, що дуже скоро все зміниться у свідомості керівників, і Росія, і Україна знову стане дружніми народами! Росія любить вас».

Тим в Україні, хто не здатен розібратися де зерно, а де полова, ця неграмотна гидота (якщо це справді Валя) говорить те, що завжди криється під вивернутим кожухом московської пропаганди, — банально протилежні речі. От просто ставлю «НЕ» перед кожним ключовим дієсловом — і отримую правду.

Видать, припікає.
Це ж які гроші й зусилля треба було вгатити в цю ганебну кампанію, аби хоч хто-небудь, хоча б «усталиє от войни» повірили, що росія хоче миру, що її музика хоче бути поза політикою, що дуже скоро ми ЗНОВУ станемо дружніми народами, що росія любить нас…

Аякже.
Любив вовк кобилу. Це саме той момент, коли хижак нажерся живого, свіжого м’яса, аж трохи пережер, і тепер йому вадить. Йому треба відпочити, переварити здобич, він хоче, щоб його в цей час не турбували, він такий схильний до дружби й миру, йому з натхи здається навіть, що він більш ніколи не хапатиме й не роздиратиме чужого життя.

А наш винник, мабуть, саме дочитав у «Кобзарі» до цього місця:

Дарма правця, пане-брате…
Коли хочеш грошей
Та ще слави, того дива, —
Співай про Матрьошу!

Василь Триліс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *