Політика

Ігри американських джунглів

Якщо на 5 хвилин зайти в помийницю під назвою Телеграм, то як на стінах вбиральні районної сільської автостанції можна дізнатися всю правду. Тут я щойно дізнався, що Зеленського американці хочуть швидко замінити за непоступливість, максималізм і не бажання говорити з Путіним.

Тут же (тільки на іншій стіні) прочитав, що той же Зеленський, сука, день і ніч веде в Стамбулі переговори зі спікером Думи Володіним про здачу України. Є ще цікаві повідомлення — стін у вбиральні чотири, місця багато. Почни допис зі слова “зеленський” і пост проковтнуть. Наживка ще працює.

Бренд “Зеленський” ще має позитивні асоціації і у виборців США. Гадаєте, чому сюди один за одним приїжджали — посланець кандидата в президенти Трампа Ліндсі Грем і радник кандидата в президенти Байдена Джейк Салліван? Зброю привезли? Рішення про фінансову допомогу?

Не схоже. Кожен переконував Зеленського крикнути де-небудь “голосуй за…” або “хоча б щось дай на сина Байдена”. Вдруге команди Трампа і Байдена втягують його у свої брудні ігри. А те, що це, починаючи з серпня минулого року, передвиборчі ігри, кожен, хто тямить в реаліях американських джунглів, ні на секунду не сумнівається.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *