Політика

«Інтер» із психічною атакою

Будьмо реалістами – Інтер оголосив нам війну.
Усі ці «наше дєло правоє, ми побєдім», «нєт фашизму» — зовсім не про Гітлера.

9 травня телеканал Інтер оголосив себе окремим антиукраїнським формуванням у інфопросторі — такою собі ДНР.

Як на цереагуватимуть СБУ, Нацкомісія та інші органи — подивимося. Але нам здається, що істерика на Інтері – дуже добрий знак. Адже телеканал Інтер воює проти України вже не перший і не десятий рік. Однак раніше він це робив з позиції сили — тому був спокійним, певним себе, показував Шустера-Кісєльова, російські серіали і мав нас усіх в носі.

Сьогодні ситуація змінилася.
Деміурга-Шустера, до ручки якого спішили припасти усі серйозні політики, змінила в інфопросторі базарна Влащенко, і до неї відповідальні люди зовсім не поспішають.

112-й та Ньюс-Ван відкусив у Інтера великий шмат совкової аудиторії та розпорошив її. Одним словом, Інтер втратив монополію на совок. Змілів та зубожів. Тому пішов у психічну атаку.

На що він розраховує?
Так само, як і ДНР у 2014-му — на підтримку Росії. Так само, як і ДНР у 2014-му — на підтримку Заходу. Бо свобода слова.

Зрозуміло, що у таких умовах мало шансів, що Інтер закриють – адже це не сподобається Європі. Це зовнішня політика і воєнні розклади. Тому особисто ми не знаємо, як належить чинити владі і не будемо її повчати.

А проте відчуваємо позитив. Ситуація змінилася. Застій в українському інформаційному болоті закінчився – почалася відкрита війна, а відкрита війна вигідна передусім українцям, адже нас так легко заколисати красивими словами і так легко підняти з диванів неприхованою агресією. Ми це бачили на війні військовій і зараз побачимо на війні інформаційній.

І знову головне навантаження впаде на добровольців — так само, як тоді.

Отже, на війні як на війні.
Гей, браття-козаки, сідлайте-но коней, черкніть для охоти вина. До боку шабельку, на руки повіддя, на ноги стальні стремена!

Брати Капранови

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *