Політика

«Кастро»-пропозиції для президента

Маю пропозицію президентові Володимиру Зеленському: кастрацію «неякісних українців» почніть з ініціаторки – Галини Третьякової. А то Ви, пане президенте, лише пальчиком її посварили за ініціативу запровадити стосовно «неправильних співвітчизників» по суті середньовічне покарання – кастрацію.

У народі давно помічено, що одна паршива вівця може всю отару зіпсувати. Ця ж «вівця» у вашій молодій «зе-отарі» своїми ініціативами може призвести до руйнації цілого суспільства.

Вдумайтеся, що вона верзе: «У родинах, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти дуже низької якості». І це ми почули від голови парламентського комітету з питань соцполітики! Ще й навела приклади з історії середньовічного покарання таких людей стерилізацією.

Але стосовно українського суспільства, де переважна більшість родин потребує соціальної допомоги, – потрібно тоді проводити ледь не поголовну кастрацію.

У нашому Бобровицькому районі на Чернігівщині поховали 13 бійців, що загинули на сході країни, і всі вони з бідних родин – наше господарство допомагало їм. Скажіть, а яка користь для України від «золотих якісних» діток, яких «правильні» батьки ростять у розкоші, здебільшого вкраденій у «неправильних» батьків?

Бо де взялися мільйони й мільярди у «професійних» політиків, щоб навчати діток у найдорожчих зарубіжних закладах, купувати найдорожче житло, відпочивати на найдорожчих курортах? Хто з тих «якісних» діток проявив себе чимось надзвичайно корисним для українського суспільства за всі роки Незалежності? Хто з них сидить в окопах під Донецьком чи Луганськом чи створює тисячі нових робочих місць?!

Є претензії й до мільярдерів-бізнесменів.
Свої космічні статки вони заробили не на Місяці і не в США, а в Україні. У цивілізованих країнах успішні бізнесмени дбають не лише про розкіш для своїх діток, а й про суспільство. В Україні ж еліта збагачується навіть на війні і пандемії, а народ безупинно бідніє.

А ваша, президенте, «паршива вівця» ще й кастрацією лякає, і не лише представників «соціального дна», а й безробітних. Сама ж на парламентському засіданні по телефону дякує чоловіку за нову покупку, мовляв, «секс на новому матраці… Ураааааа…»

Пане президенте, думаю, моїх аргументів достатньо для того, щоб кастрацію «неправильних» українців почати саме з ініціаторки кастрації? Бо, не доведи, Господи, ще й таких спадкоємців залишить Україні.

До речі, я ріс у надзвичайно важкі післявоєнні роки. Нас, трьох синів, ростила одна мати у голоді й холоді. А скільки було таких, неповних родин? Скільки було сиріт?! Але з них виростали здебільшого «якісні» діти. Допомагала й зруйнована війною держава. Тепер же, в Незалежній державі: одиницям – небувала розкіш, а мільйонам –кастрація?

Кого Ви привели до парламенту?!
Задумайтеся над цим. Женіть звідти таких ідіотів поганою мітлою. І чим швидше, тим краще буде для суспільства і вашої владної команди.

Леонід Яковишин,
Герой України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *