Політика

«Хорова партитура» «народного слуги» Дмитра Співака

Під час учорашнього з’їзду партії «Слуга народу» з вуст Bолодимира Зеленського прозвучало таке: «Ми визнаємо, нам не вистачало часу, щоб повністю усіх перевірити. Можливо комусь, м’яко кажучи, недобропорядному, вдалося нас трішечки обдурити. Але ми точно знаємо, що громадськість і чесна журналістика вкаже нам на помилки і ми їх виправимо».

Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков у свою чергу додав: «Ми представимо на обговорення повний список партії «Слуга народу», у вас буде місяць на те, щоб його подивитись, вивчити. І якщо ми десь помилились, за вашою допомогою, за допомогою громадськості, за допомогою журналістів, виправити ці помилки. У нас на це є цілий місяць, і я сподіваюсь на вашу підтримку та допомогу».

Я — чесний журналіст, прихильник і член команди «Зе!», хочу звернутись до керівництва партії «Слуга народу» і зокрема до служби внутрішньої безпеки пакртії.

Сподіваюсь, що керівництво партії дотримається своїх обіцянок і пояснить, за які такі заслуги телеведучому шоу «Суб’єктивні підсумки» на телеканалі «NewsOne» Дмитру Співаку було подароване прохідне, 33 місце у списку кандидатів у народні депутати?

Нагадаю, власником телеканалу «NewsOne» є колишній перший заступник глави адміністрації екс-президента Януковича Андрій Портнов.

У 2010 році Дмитро Співак брав активну участь у виборчій кампанії і став депутатом Одеської міськради від «Батьківщини». Був головою Одеської міської організації Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» — зрадив!

На парламентських виборах 2012-го Дмитро Співак був кандидатом у народні депутати України від партії «Україна – Вперед!» (№ 32 у виборчому списку), якою керувала одіозна і скандальнозвісна регіоналка Наталія Королевська — зрадив.

Під час парламентських виборів 2014 року Дмитро Співак вже довірена особа Петра Порошенка на одному з округів Одещини. Восени 2014 року висувався мажоритарником від БПП по 133 округу, Одеса. Подальшу політичну кар’єру Дмитро Співакак продовжує в Рухові Петра Порошенка «Час єднатись».

До 22 квітня 2019 року Дмитро Співак ще запопадливо критикував Bолодимира Зеленського і його команду. А сьогодні ми вже його бачимо у прохідному списку партії «Слуга народу».

Чи може такий політичний перевертень і аферист взагалі бути членом партії «Слуга народу»? Дуже сподіваюсь, що на це питання відповідь дасть керівництво партії.

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *