Політика

Креоли в Україні і їх останній бій…

Наразі, сьогодні ситуація протистояння в Україні набагато більш багатошарова і мозаїчна. Так, на кону знову стоїть Незалежність та можливість українців повноправно та повноцінно жити в своїй Українській Державі з панівною українською мовою, українською культурою та домінуванням української ідентичності.

І ось тут проти нас об’єдналися «в єдінам паривє» дуже багато різних колон, серед яких, так звані, «апазіцианєри», тобто колишні регіонали та колаборанти російських окупантів і представники п’ятої колони, які чекають реваншу і повернення України в статус малоросійської імперії, як частину РФ, і це лише вершечок айсберга.

Друга колона, яка протистоїть відбудові Української Держави на своїх етнічних територіях на базі Української Нації це умовні виборці зєлєнскава, тімашенки, шевченка і т.д., за якими стоять олігархи Коломойський, Пінчук, Фірташ, Ахмєтов і т.д.

Ці особи, як і їх електорат за рівнем загрози є чи не найбільш серйозними. Бо в цій «когорті» об’єдналися як відверті люмпени, зденаціоналізовані манкурти, так і особи, яким глибоко байдужа Україна як держава, їх цікавить Україна, лише як територія заробляння грошей, і вони цю територію бачать як такий собі лайт-варіант Росії, відповідно з російською мовою, російською культурою і згодні з кремлівським сценарієм «лагідної» окупації України РФ, під кодовим лозунгом «ми же братья».

Ось тут ми підходимо до головного екзистенційного виклику та осіб, які цей виклик уособлюють. Це нові і старі креоли в українському варіанті, особи, які, як правило, не є етнічними українцями, за поодинокими виключеннями, нащадки різних окупаційних адміністрацій, які багатьма хвилями були завезені в Україну під час її російсько-радянської окупації та нащадки тих українці, які в обмін на фізичне виживання та отримання економічних преференцій почали співпрацювати з цими адміністраціям і в результаті піднялися ієрархічними сходам і стали, так званим, компартапаратом, який після відновлення Незалежності України, не був люстрований, а завдяки своїм колишнім владним повноваженням, інформації, звязкам і володінням, конвертував це все у власність та владу вже в Незалежній Україні.

Так от, саме Україна креолів зараз повстає проти України українців.
І нас чекають ще дуже багато битв за те, щоб перемогла Українська Україна — Держава Сильної і Вільної Української Нації.

Світлана Михалюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *