Суспільство

Щодо процесів у «черепушку»

А знаєте, це таки каргокульт! От сидить собі такий мудрий український народ і чекає, коли ж йому скинуть з неба хороші ЗМІ! А, поки такий красивий і розумний чекає, його довіра до ЗМІ все падає і падає, і управи на цих клятих хрінових журналістів немає!

От де вони всі?
А ще кляті журналістські недобитки завжди заважають красивому і мудрому українському народу отримувати перед виборами соціального хабара. В натурі або хоч дєтскімі плащЯдкамі.

От що можна чекати хорошого від бєсполєзного з точки зору каргокульту індивіда, який пхає свого ОБ’ЄКТИВного носа в момент щастя вартістю у 500-1000 грн.? Адже такі моменти раз на 5 років бувають лише!

Ну, от чого хорошого можна чекати від людей, які на нас заробляли газетою «Черниговский ПОЛДЕНЬ»?! Аж 75 копійок загинали! А можна ж було, як виявляється, щодня по 9-13 коп. з голою бабою і гороскопом ззаду! Тому ми стали «ФАКТИ» читати. А потім взагалі забесплатно рекламні газетки з ящика тягати! От большоє вам чєловєчєскоє спасіба! Так догулювати брєжнєвській застій нам стало какось льохше!

І от тепер про головне.

Ящик!
Жодна кнопка в ящику, відтоді як народилася газетка «Фак ю», а публіка її з’їла, не є бізнесом! А як тоді відбивати? Хто утримує ці кнопки? Подвижники і меценати? А хто утримує найрейтинговіші кнопки і який з того профіт? Зрештою, ЯК відбити продакшн серіальчиків, які ви «хаваєте»? І ЧИМ ці серіальчики є насправді, коли ящик не є бізнесом для їхніх власників? Хоча стоп! Це ж кляті олігархи! Як їхній «небізнес» може бути для них не БІЗНЕСОМ? Тоді ЧИМ є ці всі красіві і бесплатні серіальчики?!

Так-так, малята!
РЕКЛАМКОЮ! Найдовшою за всю історію і найбезпрецедентнішою за відстанню ДО виборів! Бо журналістам ви не довіряєте (забєсплатно у ніх нєт для вас), соціального хабара вони не дають. А оце от ви с удовОльствієм! Колір не переплутали, головне не переплутайте на смак. Бо коли жабку повільно починати варити, вона починає все плутати, а потім непомітно для самої себе зварюється. А жабка — це ж наше, національне!

Народ, куку!
Це не кляті олігархи. І не злочинна влада. І не клоуни. Це ваші інфантильні хотєлкі карго! І їх з неба у нас для вас нема!

Хоча…
Стоп! Кажуть, що Суспільне, за яке з вас беруть податки, кличе на дебати. А дебати — це змагальність як в суді. Це не реклама як розтягнута в часі ганьба і не маркетинг. Тут може навіть правда вилізти. А у вас, любі малята, може навіть зайва звивина у мозку сформуватися.

Тож не припиняйте вимагати!
А хто добре це почитав, може так трапитися, що якісний процес під черепушкою навіть стане незворотнім.

Олег Головатенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *