Політика

Кріт історії риє повільно

Ну, зрештою, військові навчання «Кавказ 2020» таки «вистрелили». Щоправда в іншому куті регіонально-геополітичної карти, що збігається з кордонами колишнього СРСР (це прекрасно, що американські бомбардувальники пролетіли над Україною вчасно). Тепер Туреччина і Росія міряються силами у Нагірному Карабасі.

Я звичайно не військовий експерт і мислю категоріями метафорично-екзистенційними, але вмираюча імперія, як поранений звір, намагається затягти з собою до могили якомога більше жертв.

Гасло «Геть від Москви» ніколи не втратить своєї актуальності, допоки не постануть на мапі світу Вільний Татарстан, Чечня, Сибірська та Далекосхідна республіки, а сама Москва буде зруйнована, як лігво Сатани — батька брехні та облуди.

Скажете: рожеві шмарклі і вологі мрії укронацика? Та ні, я просто добре пам’ятаю як у серпні 1991-го за три дні «злиняла» супердержава під назвою СРСР, і це дає надію на повторення подібного сценарію років так за 5-7.

Кріт історії риє повільно.
Поступове накопичення дрібних зрушень, зрештою, завжди призводить до маштабних історичних зсувів. Від імперсько-глобалістичних проєктів світ знову поволі повертає своє обличчя до національно-регіональних союзів. Наше завдання — гребти щосильніше від цього потопельного «Титаніка», ну, і максимально підтримувати боєздатність ЗСУ, Добробатів, Тероборони… та й себе тримати у гарній фізичній формі!

Чуть шо, я ситуативно на турецькому боці (див. фото), і при визволенні Криму готовий боротися з російськими підводними човнами в якості бойового дєльфіна!

P.S.
До речі, завважили на заклик «Геть від Москви» (авторства М. Хвильового)? То є для вечірнього політично-культурологічного шоу, яке я вже почав сценарно готувати, бо війна на мистецько-ідеологічних фронтах є справжньою зоною моєї компетентної ефективності!

Антін Мухарський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *