Політика

Лист до редакції про садок вишневий коло хати

Закон про землю — чіткий лакмус ставлення до совка і тез Кремля. Якщо вата і кремляді біснуються — значить земельний закон уже працює. Це яскравий індикатор того, чи потрібне це рішення Україні політично.

І я херєю, дорога редакція, з того, що зараз навіть притомні люде пишуть про регламентні порушення, поширюючи тези Кремля…

Та без вас є кому про це кричати.
І ухвалити цей закон в інший спосіб не вийшло б. І його справді можуть скасувати. Бо у влади немає твердої позиції, а є хитання за кон’юнктурою: треба гроші — ухвалили закони. А далі ми всіх обдуримо.

Не обдурите!

Чи от поява неформальної коаліції: «Слуга» – «Євросолідарність» – «Голос». Чому так багато невдоволення? Що не так? Не переживайте, «патріоти» своєї святої земельки: зараз така атака нечисті на цю хитку конфігурацію піде — будете радіти. Чекаємо, коли запустять сценарій «посадка Порошенка», щоб зруйнувати цей альянс.

Ви ж любите поплакати про долю неньки скривдженої?
Любите! А реальні речі, справді глобальні, які рухають нас від Рашки до нормального світу — це погано, бо порушує вашу фальшиву ідилію із садком вишневим коло хати…

Олег Синельников

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *