Політика Суспільство

«Марафонні» ватники

Наташу Влащенко я вперше побачила, як вона брала інтервʼю у Дани Заюшкіної, солістки Вівʼєн Морт. Наташа спитала: «А ви откуда вобщє?». «З Києва», — сказала Дана. «Ах, вот так вот? — заціпило Наташу — У вас просто манєра говоріть такая, я думала ви із западной украіни»… «Ах, ти ж курка тупа!», — подумала я.

І відтоді всі рази, коли стикалась із Наташою Влащенко, моє перше враження ні разу не змінилось, а тільки поглиблювалось. По роботі часом доводилось колупатись у гівні — як-от, дивитись ЗІК під Наташиним творчим керівництвом. Тому я чудово памʼятаю ефіри про Сороса, «коронозаговор», внєшнєє управлєніє і нон-стоп облизування Мураєва…

А памʼятаєте нам американська розвідка розповіла, що Мураєв мав бути новообраним ставлеником (а ми сміялись!)? Це їхні реальні плани, як ми вже побачили, і якщо би їм все вдалось, — Наташа була би вже речницею Мураєва!

Ми вже бачили одне перетворення від бандерівки до речниці Януковича, а тут обставини склались так, що із ватниці, яку можна було демонструвати як зразок в палаті мір і ваг, Наташа Влащенко стала ледь не основним голосом на марафоні-24. Тому я не дивилась жодного їхнього ефіру, навіть у розпачливі перші дні.

прокремлівські ватники

Не те, щоби я не вірила у чудодійні прозріння, але Наташі є що розповісти про інформаційну підготовку до вторгнення і її власну участь у ній. Як і іншим її колегам, які так само беруть участь в ефірах України 24, ніби нічого не було…

Євгенія Кузнецова

P.S.
Медійники та громадські організації ініціюють відсторонення від участі в українському телемарафоні ведучих з проросійською позицією. Йдеться про Василя Голованова, Тиграна Мартиросяна, Наталію Влащенко, Тетяну Гончарову, Назара Довгого, Володимира Полуєва, Анну Степанець, Анастасію Даугуле.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *