Політика

Мазурашу, земляк Гаврилюка…

Петро Кобевко оприлюднив мажоритарників по округах від Зе. Серед них буковинський журналіст Георгій Мазурашу, на 203 окрузі, цілком можливо витягнув щасливий квиток. Принаймні я щиро бажаю йому перемоги.

Він стільки разів відчув ідіотичний снобізм у ставленні до себе від різного роду обмежених політичних телепнів, що його перемога цілком би потішила не тільки долю, але навіть мене.

І тут я хотів би про одну річ написати — суспільний темперамент.
Мені здається, конче важливо, щоб він у політика, у депутата був. У Мазурашу він є, тому що він висловлюється на теми, які нахрєн йому непотрібні, від дружби народів, до власне, улюбленого спорту.

Переважно він мав з них тільки критику тих самих телепнів (я це слово поводжу від слова «теліпати», чим — це вже питання анекдотів). Мені здається це страшенно важливим, Звісно, влада у разі перемоги зіпсує Мазурашу, але хай вже псується, скільки можна бути незіпсованим.

Двох інших пролетарських кандидатів Зе (202 округ — водій маршрутки), (201 — вчителька молодших класів) я не розумію, і тому — не вірю. Людині без суспільного темпераменту у теперішній політиці робити нема чого.

Нічого вони не зроблять, навіть якщо будуть душками, тому що якщо досі не було стратегічного мислення, бачення, поштовху до діяльності, то й не буде. Цікаво (з подібних кандидатів) було відстежити еволюцію козака Гаврилюка, що він робитиме у владі?

А він — одружився на молодій, купив машину і будиночок, і… все! Ну, не було у нього стратегічних планів змін суспільства і не могло бути. І у цих — нема. Ну, на Мальдиви подивляться, у разі якщо магія рейтингу спрацює…

Сергій Воронцов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *