Політика

На зеленій рахівниці

«Втрати України не такі вже й великі, як їх уявляють». Автор фрази — Арахамія. Створіння, судячи зі сказаного, надзвичайно жалюгідне. Відбите на всю голову. Позбавлене зеленого поняття, як це: співчувати людині, яка втратила іншу людину. Батька, сина, матір, доньку, родича, друга, товариша, похресника, кума, просто людину, з якою працював чи був знайомим.

Або – почути чергову новину про чергові смерті від російських рук, пропустити через себе, відчути, як воно – тим, кого ці смерті торкнулися прямо. Ні, це не для Арахамії.

Воно, міряє чужі втрати «не такими великими».

Якщо Арахамія ні для кого, навіть сам для себе не Всесвіт, це ж не означає нічого. Бо кожна людина – Всесвіт, єдиний і неповторний. І нема «не таких великих витрат». Кожна одна втрата – вже велика. Хіба що крім Арахамії: потери этого бойца отряд не заметит. Якщо воно взагалі боєць. Умовна людина — точно.

Андрій Кокотюха

P.S.
Тільки неукраїнець, тільки чужак, та ще й зловорожий, може зробити таку заяву: “”Втрати України не такі вже великі, як їх уявляють”. Це сказав керівник фракції “Слуга народу” у ВР Давід Арахамія.
Наброда, яка приперлася в Україну, тікаючи з окупованої росіянами Абхазії і підтримуючи проросійські наративи, зокрема, на стамбульських переговорах, тепер заявляє, що втрати українців не такі великі.
Та кожна людина українська, що загинула у війні з відвічним ворогом – велика втрата. А тим паче, коли гинуть молоді, красиві, освічені хлопці, багато з яких навіть сімей не створили і свого сім’я не посіяли в цьому світі – це взагалі вселенська українська трагедія. А воно ляпа! От гидота!

Василь Чепурний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *