Політика

Налякати коронавіросом або Метода хріновитих диктаторів

Може, хто пропустив, але Віктор Ляшко зізнався, що частину карантинних заходів влада ввела для того, щоб громадяни «злякалися і не виходили зайвий раз на вулицю…». Тобто, ці заходи не мають аж нічого до боротьби з коронавірусом, просто так легше тримати населення в «тонусі».

«Українець ніколи не зрозуміє, що є карантин, якщо йому можна спокійно вийти і піти погуляти в парку, спілкуватися з родичами і друзями, ходити в кафе. Багато заходів, які вживаються, можливо, не мають під собою епідеміологічного підґрунтя, але вони впливають на соціальний розрив» — розтлумачує названий медичний очільник.

І зізнається, що під’їзди будинків обробляли дезинфікувальними засобами, лише для того, щоби старші люди сиділи вдома, бо вони «бояться хімії більше за коронавірус».

Ну що тут сказати?
Дуже дякуємо за турботу. Сподіваюсь, кишенькові диктатори у владі задоволені. Молодці! Змусили старих людей боятися вийти на вулицю. Справжні «лідери».

І це все на тлі тотального абсурду з масовими візитами до церков парафіян московської парафії у Вербну неділю. На тлі абсолютно непродуманого кошмарного повернення тисяч українців додому з Польщі. На тлі транспортного безумства у перші дні карантину, коли десятки тисяч людей утворювали стовковисько в переповнених маршрутках.

Зате ця «мудра» влада заборонила ходити в парки і налякала пенсіонерів хімією. Браво! Але саме такою і є природа української влади — абсурдна, тупа і безпощадна. І принцип в неї один: поменше свободи для громадян взамін на їхнє ніх** (нічого)!

В результаті люди страждають, а весь процес все одно організовано через *опу. Хоч виходьте в парки, хоч сидіть в ізоляції.

Однаково маєте шанс підхопити вірус через якусь бабульку, що пішла до московської церкви в неділю. Чи від пацана, який повернувся з Польщі і йому пофіг на весь цей карантин. Чи гламурну даму, яка щойно повернулася з Балі додому, в «йо*ану Україну», і їй карантин ні до чого. Чи, зрештою, від «служки»-депутата, який покатався на лижах в Куршевелі і припхалося до Києва.

Зрештою, ця влада все одно нікого не захистить, але зробить все, щоби забрати у людей якомога більше. Обмежать за найгіршими сценаріями з Італії і Китаю, але ніколи не дадуть того, що вже давно отримали громадяни притомних держав: правду щодо ухвалених рішень, відповідальних політиків, порядок в державі і нормальний рівень життя. Тобто, все те, за що не соромно платити податки.

Але цього всього, на жаль, у вас не буде.
Влада хіба під’їзди хімією покропить. Це — завжди, будь ласка. Щоб люд не розслаблявся.

Денис Рибачок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *