Політика Суспільство

Невідворотність Кощеєвої смерті

Подякуємо Дмитру Медвєдєву. Цей його допис у Телеграм слід зберегти у кожній українській сім’ї, яка вирішила жити з росією по сусідству і далі. Ми це вже й так зрозуміли, але визнання офіційної особи РФ нашої правоти тепер закріплено, як документ: «Існування України смертельно небезпечне для українців. І я маю на увазі аж ніяк не тільки нинішню державу, бандерівський політичний режим. Я говорю про будь-яку, абсолютно будь-яку Україну».

Ми ще могли в очах московитів мати право на існування і на свою державу тільки до середини 18 століття. До часу, коли буквально все, що відносилося століттями до поняття “Україна” й “українці” було привласнено ідеологами російської імперії. Все. Відтоді – ні в книгах московських істориків, ні в документах росмонархії – не могло міститися й натяку на якусь українськість.

Імператриця Катерина Друга, знищивши Запорожську Січ, поставила крапку у повній колонізації й існуванні українства-руських-русинів. З монастирських і церковних архівів спеціальною комісією, створеною імператрицею, вилучалися всі документи і речові докази, що могли хоч якось нагадати про “українство”. Такі дії – нормальна практика для колонізаторів. Зполонізувати, онімечити, змадяризувати, обфракофонити…

Але в нашій колонізації сталося ще гірше. Колонізатор не просто став знищувати мову, літературу, віру, літописи поколонізованого народу. Він разом із землями повністю привласнив Історію поколонізованих. Без вкраденої історії росія – це окраїна Київської Русі, згодом московський улус, а потім жалюгідна пародія на європейську-пруську імперію. Без коренів. Без нації. Без мови. Без моралі.

Не було ніколи ніякого російського народу. Жодної нації, окрім українців, не існувало, яка б могла по праву претендувати на ці землі. А є лише незмінно деспотична, лицемірна, брехлива, варварська владна верхівка, яка століттями перефарбовується, але суті своєї не змінює.

Тому-то Медвєдєв правий – існування України і українців – це Кощєєва смерть. Це визнання всім світом, що король голий. Це не держава і не нація – адміністративно-етнічний гомункулус, який або знищить людей на цій планеті, або тверезі і сильні люди знищать його.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *