Політика

«Обмінний фонд» суїцидальних рейсів

Вчора у заторі поблизу Києва спостеріг рейсовий автобус, на якому табличка «Москва – Каменец-Подольский». Уявив собі втомлених далеким переїздом людей: зі столиці країни-агресора — до мальовничого українського райцентру.

Не знаю чи існують зараз прямі рейси «Москва-Бершадь» чи «Москва-Нагуєвичі», але те, що подібними автобусами до Києва може дістатися ціла бригада убивць білоруса Віталія Шишова, цілком вірогідно. Ну, і виїхати назад до Москви виконавці ритуального повішення можуть зворотнім рейсом — з того ж таки райцентру «Каменец-Подольский». Без проблем.

Ясно, що навіть строгий візовий режим не перешкодив здійснити замах на Скрипалів у Британії. Але створювати аж такий комфорт для русскіх в Україні — безвізом і СОТНЯМИ легально зареєстрованих пасажирських рейсів у Московщину — це якось по справжньому (не по-шишовськи) суїцидально.

Між иншим, у тому ж корку стояв ще один автобус — «Гомель-Київ». Пасажири там були вочевидь не такі втомлені як із далекої Москви, але теж складалися із потенційного «обмінного фонду» Путіна та його ж вірогідних «посильних».

Про наплив в Україну офіцерів спецслужб КГБ і ФСБ легальними каналами попереджав перед загибеллю і сам Шишов.

Ростислав Мартинюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *