Політика

Полька проти мін

Перед початком війни 1941 року між СССР та Фінляндією сволочні радянські військові заклали у місті Виборг під будинки приховані міни, детонування яких приводилось до дії спеціальними радіосигналами. Декілька будинків вибухнули, але фінські сапери швидко втямили шо до чого і придумали оригінальний спосіб їх деактивації…

Вони запустили спеціальну радіостанцію, яка три доби нон-стоп крутила один з різновидів фінської польки – Säkkijärven polkka. Її ритм настільки швидкий, що радянські радіосигнали до мін просто не могли вклинитись в ефір і пройти на територію Виборгу.

Цей спосіб чудово підходить і нам для того, аби гасити неймовірно потужні останнім часом потоки негативу, хамства, розраховані на паніку та зневіру, котрі надходять із зовнішнього світу у наші легковірні голови. Глобальні катаклізми, великі медійні потоки і окремі не дуже добрі люди постійно шлють сигнали, аби підривати «міни» в наших втомлених довбешках.

І дуже важливо чинити внутрішній спротив цим потокам, опиратись, вмикаючи власну радіостанцію, щоб рятувати свій особистий світ.

Не детонувати і не вибухати!
Бути на хвилі своєї внутрішньої польки!

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *