Політика

Польща не плутає Мазура з маузером…

Ігор Тополя в повній безпеці. Зараз перебуває на нашій території. У генеральному консульстві України в Любліні. Оформляються необхідні документи для доправлення Ігора Мазура (Тополі) до України.

Хвала нашим дипломатам у Польщі і Польському Сейму, які стали на захист нашого побратима Ігора Тополі і не піддались на російську провокацію.

Віце-спікер Сейму Польщі Малґожата Ґошєвська запевняє, що затримання ветерана війни на Донбасі Ігоря Мазура в Польщі є «виключно технічним» кроком і гарантує невинність затриманого.

«Затримання на польському кордоні Ігоря Мазура є виключно технічним виконанням Республікою міжнародних угод та зобов’язань. Відважний громадянський активіст і ветеран війни на Донбасі, в Грузії та Чечні став жертвою дій східних сусідів. Він був внесений російськими службами до реєстру затримань Інтерполу», — заявила Малґожата Ґошєвська.

«Це – наочний приклад використання Кремлем інститутів міжнародного права для політичної помсти. Ми не можемо піддатися на провокацію. Ми не можемо бути акторами російського сценарію».

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *