Політика

Полякам шоу не до шмиги

Блін, як мені соромно…. Шмигаль привіз пів уряду на кордон з Польщею, щоб зустрітися з урядовцями Туска, виконуючи команду Зеленського. Поляки ще два дні тому сказали, що в шоу гратися не будуть, зустрічі на кордоні не буде, а зустрінемося у березні у Варшаві на найвищому рівні з предметними напрацюваннями по кризі на кордоні…

Тим не менше, Шмигалю, напевне, немає що робити і він примчав на кордон зі словами: “Ми всі тут”.

У цей час Туск зустрічався з Урсулою Фон дер Ляєн, яка привезла у Варшаву гарну звістку — ЄС розморозила полякам 137 мільярдів (!!!) євро коштів, заморожених Польщі через хибні кроки попередніх польських урядовців. Як гадаєте, де Туск у цей час мав бути?!!!

Знаєте… я загалом не вітаю кроків польського керівництва, які воно обрало у питанні блокування їхніми фермерами нашого кордону. Більше того, мене це страшно обурює.

Але, те що виробляють наші урядовці, це взагалі бісить і не лізе в жодні ворота. Чиста клоунада і хуторянство! І від цього стає… страшно. Невже у Шмигаля така дрімуча некомпетентність?! Не ганьбіться, вам же сказали – шоу не буде, блдь!

Сергій Зарайський

P.S.
Запитайте мене через сто років, «Як там в Україні?» і я відповім: бики бикують, злодії крадуть, Кабмін у повному складі шукає ґудза по закордонах. А працювати не хоче!

Володимир Сердюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *