Політика

Шкідливо й непрозорливо із тим Невзоровим

Невзорову дали українське громадянство за те, що він протистоїть Путіну на пропагандистському фронті, Абрамовичу хочуть дати за порятунок сотень тисяч цивільних українців, Фрідману, бо він платитиме Україні податки. Як після усіх цих винятків Україна вимагатиме від Заходу дотримання санкцій проти Росії?

Та у кожної європейської країни є свої інтереси, кожен хоче грошей від рос. олігархів і шанує корисних росіян, от тільки не можна брати російських олігархічних грошей, а за антипутінські слова у ютубі давати українське громадянство. Жодному росіянинові — жодного українського громадянства.

Це має бути непорушний принцип доти, доки Росія не стане слабкою державою без майбутнього. Поки що Путін успішно виконує свій план. З невиконаного — відступив від Києва і не взяв Одесу. А корисні росіяни — вже в черзі за українським громадянством. Громадянство Невзорову — величезна помилка.

Я просто не чекала такого від самого Невзорова, що він стане тим першим пробним камінцем, аби впала стіна. Невзоров чудово розумів, що його випадок — прецедент. Одразу за Невзоровим полізли Абрамович із Фрідманом.

Від Невзорова більше горя і клопоту, ніж користі. Нічого Невзоров, на жаль, у житті так і не зрозумів, не зумів він бодай один раз зробити щось без вигоди для себе. Для мене Невзоров помер, отримавши українське громадянство.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *