Політика

Те, що не зробив «патріотичний» президент

Ого! Оце «зелена» влада утнула. Заборона антиукраїнської пропаганди антиукраїнськими медведчуківсько-путінськими каналами телебачення — це правильне рішення РНБО. Ми дуже довго чекали такої заборони від попереднього патріотичного президента — і не дочекалися. Мабуть, і не логічно було від нього чекати такого рішення, бо це ж він дозволив своєму партнерові Медведчуку скупити купу каналів.

На цих каналах влаштовували справжню психологічну катівню для українців і стирали на пил за українські погляди. «Як ви це витримуєте, пані Ларисо?» — питали часто дописувачі після етеру. Та як? Недавно закінчила етер (уже вдома) викликом швидкої і лікарнею… Така наша ціна за наші погляди. Ну добре, що не вбивають на місці.

Що каже попередній? Що не міг запровадити заборону, бо виборча кампанія почалася? Хе-хе. А мовний закон стримувати всю свою каденцію — і лише під виборчу кампанію ухвалити зміг же.

Отже, минула патріотична влада не ухвалила довгоочікуване рішення по мертвечуківських каналах — погана «зелена» влада ухвалила! Чудасія, та й годі.

Дуже хочеться сподіватися, що президент Зеленський і Верховна Рада на цьому не зупиняться, і зроблять ще один несподіваний крок — ухвалять закон про антиукраїнську діяльність, колаборантство і сепаратизм.

Ото вже точно всіх подивують!

Лариса Ніцой

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *