Політика

Трубадури кислотного песимізму

Трубадури «сивочолого гетьмана» (ті, завдяки яким він так фєєрично програв вибори) в 2019-ому були на тому рівні розвитку, що свято вірили, що виграти інформаційну війну — це перемогти в срачах соцмереж. В 2019 році в усіх інтернет-дискусіях вони перемогли усіх. Усіх перехамили, перекричали, усіх перевершили в образах і… програли вибори.

А чому?..

Бо це так не працює. Розумні люди вже тоді намагалися їм хоч трохи щось пояснити про інформаційні війни, про найновіші технології впливу на масову свідомість. Весь цей пласт знань наближені до Порошенка журналісти (дехто з них закінчив московський інститут військових перекладачів, дехто раніше брав участь в московському телепроекті КДБ “Взгляд”, дехто раніше працював з братами Клюєвими) — всі вони найновіші інформаційні технології проголосили конспірологією.

І застопорилися в розвитку на тому ж рівні на весь післявиборчий період. А навіщо напрягатися, якщо й без того робота так щедро оплачується?…

Перемогти в срачах соцмереж — стало їхньою незмінною позиція на всі наступні роки. А тим часом вони дуже сильно могли б допомогти Україні і сьогодні, в час війни, якби просто трохи менше пи*діли — зупинили своє п’ятирічне, щоденне, щогодинне, щохвилинне обсирання народу (“мудрий нарід”, “тупий нарід”, “73% дебілів” і т.і), перестали зіштовхувати лобами військове і політичне керівництво країни, якби просто перестали сіяти розбрат, зневіру та кислотний песимізм.

Іван Безсмертний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *