Політика Спорт

Угода нечестивців із Всевидящим

Мені в соціальній мережі дорікають, що я наважився похвалити боксера Усика за його правдиву, негативну реакцію на використання без дозволу його постаті у фільмі на підтримку Медведчука. Повторю ще раз: молодець Усик! Отут молодець. То чому би його і не підтримати?!

Справжній ворог повинен проявити себе ворожою дією, ворожими виступами проти України — тоді лишень можна на ньому ставити хреста. А поки..? А раптом ще схаменеться?

… Я замолоду не розумів навіщо Бог дозволяє існування грішників. А тоді збагнув, що осяяння, навернення до Бога, може відбутися, хоча би й перед смертю, за мить до останнього видиху, коли людина кається, і їй відкривається безмежжя Боже.

Так сталося, до речі, з кривавим «наркомом» Єжовим.
Коли слуги Сталіна розстрілювали цього вбивцю десятків тисяч невинних, цього справжнього сталінського пса, він якимось чином сіпнув з одного ока пов’язку, глянув ним на розстрільну чоту і вигукнув останні слова: «А, всьо же єсть Боґ! Єсть!»

Таких фактів — безліч, і вони не потрібні Богові для самовтіхи. Вони потрібні нам як дороговказ.

Перепрошую за повчання.
Але такого тлумачення вимагає християнська етика. Щоби люди не сумнівалися. А на те, шоби увірувати, кожен з нас має ціле життя.

Володимир Сердюк

P.S.
Остання фраза Єжова, цієї хитрющої потвори, була якраз до милосердного Бога… Думаю, її повторив в останню хвилину не один диявол з короною влади на голові… Може, й колишній семінарист Сталін… Укладали, нечистивці, і з Ним, Всевидящим, угоду…

Галина Тарасюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *