Політика

Вмер, не вмер, здох, не здох…

Коли це станеться – оце й буде тест для прихильників тези про те, що у всьому винен путін, воює путін, а значить, як не стане персонально путіна, то війна зупиниться, Крим пришвартується назад до України, а окупантські війська похнюплено почвалають назад на болота, вибачаючись за завдані незручності, бо, бачте, лихий путін попутав. Якщо ж цього не станеться після кончини фюрера, то всі апологети хороших руских, які вперто розщеплюють злодійного путіна від братнього народу, повинні убитися головою об бетонний мур чи кинутися в бистру ріку.

Бо виявиться, путіна неможливо відділити від ДНК російської імперії. Про що говорено телепням тисячі разів. А станеться саме це. Пуйло – це органіка росіянства, і його сконання ніяк не вплине на шовіністичну й загарбницьку сутність цього кочового варварського племені. Навіть цікаво буде поспостерігати за поведінкою наших пушкіністів, які щиро вірять у байку про те, ніби зміна прізвища вожака засадничо поміняє природу ненажерливої зграї.

Я б не радив поспішати радіти. Позаяк росія – це бездушна чекістська машина з безіменним фсб-пресингом, то марно сподіватися на притомніше прізвище. Радше навпаки: після пуйла кожен наступний очільник цієї антилюдської машинерії буде ще однією сходинкою вниз до пекла.

Кремлівських технократів очолює мішустін (він стане формальним в.о.президента). Технократи – це казначеї й скарбники кремлівської мафії. Рішень не приймають, а лише забезпечують поточну життєдіяльність.

Кремлівських яструбів очолює патрушев. Страшна людина, другий номер у чекістських рангах після путіна, адепт тиранії, добрий знайомий Єрмака. Незалежно від формального глави, ядром і мозком чекістської машини буде він.

Усім іншим – наука про те, як це ж треба було прожити життя, аби на твою кістляву смертоньку пів світу молилися, затамувавши подих і відкорковуючи всі ігристі вина Всесвіту.

Остап Дроздов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *