Політика Суспільство

Вихлоп Грети

Світ «за», а Грета проти. Щоби її країна вступала до НАТО. Піонерка-пенсіонерка (19 гепнуло, а підліткова старість — не радість) висунулася з протестом. «Ви всі не знаєте, що таке альянс!». Так, ніби вона знає бодай щось. Звичайно, можна було б пройти повз. Це ж як анальний вихлоп у тундрі, всього лише Тунберг. Ось тільки ці її вихлопи — зайве підтвердження тенденції.

Тенденції того, як войовничий дилетантизм набирає обертів у публічному просторі. Хтось же дитину-перестарка нарозумив прихопити з собою ще й плакати про «Свободу Курдистану!». Про який Грета навряд чи в курсі, з чим його їдять. Аби розголос, всі засоби ок.

Потім одного чудового дня громадська думка, підгодована корисними ідіотунбергами, раптом виявиться теж проти вступу Швеції до НАТО. Хто від такого виграє, всі чудово розуміють.

Ні, я не намагаюся сказати, ніби Греті прокладки з кремля оплачують, і що вона їхня «рука» (ліва нога). Просто критичний рівень дурості в світі москва вже й так використовує на всі 100 відсотків, допомагати їй в цьому не треба.

Але то є Грета, хай їй грець.

Людмила Пустельник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *