Політика

Зачарування українськими америкоНЕзнавцями

У США йде звичайний політичний процес.
Партії дискутують і знаходять компроміси в палатах Конгресу. ЗМІ роблять своє діло — якісь краще, якісь гірше.

Особливість лише в тому, що самозакоханий Трамп забуває, що він — «слуга народу» і дозволяє собі хамити журналістам, фахівцям з оборони і нацбезпеки та ін.

Усе це не йде в жодне порівняння з тим, що відбувається в Україні, де президент видає бажане за дійсне і де рівень національної свідомості та громадянської зрілості усіх верств суспільства (президента, політиків, чиновників, журналістів та ін., не кажучи вже про звичайних громадян) залишається надзвичайно низьким і де ніхто (зокрема, і президент) не бере на себе відповідальності за те, що робиться в країні.

Переконайте мене доказами того, що Порошенко так старається відновити контроль над кордоном з Росією, як Трамп — побудувати стіну на кордоні з Мексикою.

Чи Андрій Парубій — такий же ефективний спікер, як Ненсі Пелосі? Нарешті, чи ЗМІ в Україні настільки україноцентричні, наскільки америкоцентричними є ЗМІ в США?

… Мене завжди вчаровують українські америкоНЕзнавці.

Володимир Іваненко

2 comments

  1. галина

    не сутеево. скiльки кому рокiв. а лиш в тому. що все-таки дорослi люди повиннi мати розум i вiдповiдальнiсть за своi слова. а не постiйно нести нiсенiтницю. Що на всiй Украiнi розумних людей нема? Не повiрю!!!

  2. Яніна

    Шановний п.Іваненко,ви мабуть забули,скільки років Димократії на острові Свободи і скільки років нашій Українській “димократії”?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *