Політика

ЗаМУРЗАні імперці

Ну, що вам сказати?.. Послухав я пресконференцію Владіміра Кара-Мурзи, Андрєя Пивоварова і Ільї Яшина… Справила вона на мене сумне враження. Говорять борці за свободу Росії про режим Путіна як головного винуватця того, що відбувається на їхній батьківщині.

Мріють про вільну демократичну Росію як… частину Європи і всього цивілізованого світу. Просять, постійно просять не ототожнювати Путіна й Росію… І у звʼязку з цим ставлять під сумнів значну частину санкцій проти РФ…

Жодного натяку на те, що Росія зможе стати демократичною лише за умови, що розпадеться як імперія. Навіть натяку… І в цьому уся печаль…

Уявляєте тепер, чим займуться ці люди за межами РФ, особливо — в російському зарубіжжі, біля якого труться чимало наших малоросів та «какаяразніца»?!

Чи готові ми їм протиставити здоровий глузд, розвінчування російського історичного міфу й просування в інформаційний простір ідею розпаду РФ як імперії?.. Сумніваюся…

Володимир Іваненко

***
Можна погодитися з Трампом: від цього обміну одних росіян на інших виграв Путін, а не вільний світ. Бо тільки прибули в той вільний світ, російські опозиціонери стали вимагати від вільного світу послаблення санкцій проти Росії.
Мовляв, тільки Путін поганий, а російський народ – цяця богообрана. Так наче це особисто Путін, а не росіяни вбивали нас у Бучі, Лимані, Ірпені, Харкові, Херсоні… і вбивають досі.
Як кажуть в нашому народі, скільки вовка не годуй – він у ліс дивиться.

Василь Чепурний

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    МЕНЕ ОДНЕ ЛИШЕ ДИВУЄ: ЧОМУ ЦІ КРЕМЛІВСЬКІ АГЕНТИ (але іншої башти крємля, тієї частини ФСБ, що була за колишнього українця навального!) НЕ РОЗПОЧАЛИ СВІЙ СПІТЧ З ІМПЕРЦЯ ПУШКІНА?
    НАШІ ЛЮБИТЕЛІ «харошіх русскіх» БУЛИ Б У ЗАХВАТІ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *