Політика

Заслужена майстриня без стільчика в ногах

Хочу привітати себе і всіх нас із тим, що сталося на початку нинішньої доби. А сталося завдяки 259 голосам нардепів те, що мало статися фактично ще на початку нашої незалежності. Україна відкриває ринок землі!

Це знаменна подія.
Попри всі застереження, сумніви – це крок до вибудови цивілізованих ринкових відносин у сфері земельних відносин. Нарешті зникне мораторій на продаж землі, який інакше, ніж ганебною сторінкою в новітній історії країни назвати не можна.

Принагідно дуже тішуся за заслуженого майстра, точніше майстриню популізму, маніпуляцій, політичних інтриг Юлію Тимошенко. Як не упиралася, як не пітніла від напруги та хвилювання, але Верховна Рада проголосовула за антиколомойський банківський закон. Ну, і земельний закон вибиває з-під неї багаторічний стільчик маніпуляцій та популізму, на котрому вона вибудовувала ці роки свою дешеву популярність.

Хоча не такий він і дешевий, той стільчик, якщо врахувати хоча б один «дріб’язок» — скільки грошей витрачалося «Батьківщиною» на пропаганду мораторію на землю, на ті ж борди.

Звичайно, Юлія Володимирівна ще псуватиме повітря та нерви своїм популізмом, однак поразка дуже відчутна.

Зважити треба також, що за земельний закон 0 голосів дала «Батьківщина» та відверті вороги України — ОПЗЖ.

Анатолій Гаркуша

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *