Політика

Знов — киноолив’є і «главная йолка страни»

Ось і відгуло «телевізійне новоріччя»!
Звісно, відлуння його (у вигляді повторів) іще в’язнутиме кілька днів, мов застрягле м’ясо в зубах. Та основний «новорічно-телевізійний зомбаж» усе ж відбувся!

Фірташевсько-московський «Інтер» вповні виконав свою роль, вистреливши по мізках «главной елкой страны». А канали Пінчука ( СТБ, ІСТV) «підтанцювали», змагаючись в трансяції «любимого российского кинооливье».

Для переважної більшості співвітчизників, наче, нічого не сталося (вони й зараз не зовсім розуміють до чого ці мої просторікування)… Телеглядач не відчув, що його нагодували-напоїли «йолкою» не його країни, ще й цинічно назвавши її «главной».

А як з тією, що на Софіївській площі в Києві?!
А як — з українським контентом?!
А — ніяк!

«Главная елка страны» покликала до себе усіх артистів-колаборантів: повалій, лорак, лобода… додавши «братской российской» попси. Ох, вони вже сю ніч і «відспівалися»!

Чого тепер варті заборонені зали-тисячники, коли Фірташ безперешкодно запропонував хмільний «зал-мільйонник»!?

А що буде потім?
А нічого!

Вузькопрофільні медіа «Про медіа» покивають «суворо» головами (так було й минулого року, й позаминулого), Нацрада з телерадіомовлення «розродиться» кількома приватними коментарями своїх членів, які вважають себе патріотами, російськомовний у побуті недоміністр Стець розкаже нам про «демократичні принципи невтручання в програмну політику телеканалів» і… все. До наступного нового року!

«Інтер» же, не гаючи часу, під пильним оком ФСБ, буде готувати зйомки новорічної програми зустрічі 2019 року, з «главной елкой» тієї ж самої «страны».

Микола Гриценко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *