Спорт

«Баварія» із Кубком європейських чемпіонів

«Баварія» переграла без питань паризький ПСЖ і отримала Кубок Європейських чемпіонів. Бабло таки перемагає бабло. Але бабло баблу різниця. «Баварія» своє бабло заробила тяжкою працею. Багаторічною. ПСЖ навпаки –накачане дурним нафтовим баблом арабів.

Королівська родина Катара просто таки воліла по тримати в руках Кубок Європейських Чемпіонів. Судіть самі — Неймар (222 млн. євро), Де Марія (63 млн), Навас, Сілва, Мбаппе (250 млн), Еррера, Верраті…

… Неймар після фінального свистка ридав. Але вибачте — менше треба було бути «фігуристом», натомість — працювати на газоні. Усі знають, що Неймар один з найтоповіших симулянтів. Грати треба, а не цінником милуватися. І він гру провалив. Тому Неймар — не Месі і не Роналду.

За 9 років королівська родина Катару витратила на ПСЖ — увага — три мільярди євро. Тупо купувала тих, кого скажуть. Це ж не лише гравців стосувалося, а й тренерів. І це лише верхівка айсберга.

Мбаппе — 21 рік, а він вимагав у катарців оплату особистого гелікоптера і оренду 50 годин особистого літака. І отримав. А катарці кубка — ні. Бо Мбаппе з 9 метрів пробиває в руки голкіперу.

Дурне бабло у футболі — то ще не все. Бо в ПСЖ Неймар грав за бабло, а в «Баварії» Левандовський за ім’я «Баварії». А потім уже за бабло.

Мішок з баблом «пролетів».
І це чудово…

Павло Бондаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *