Хвиля Десни » 24 Серпня, 2020

Daily Archives: 24 Серпня, 2020

Культура

Пильнуймо наші особисті незалежності

Published by:

Велика Незалежність завжди складається із незалежностей дрібних, майже непомітних, але вкрай важливих. Малі незалежності, наче атоми, припасовуються одна до одної і вибудовують щільну, здорову та міцну структуру незалежності великої. Незалежність країни, в якій люди залежні — нічого не варта.

Continue reading

Спорт

«Баварія» із Кубком європейських чемпіонів

Published by:

«Баварія» переграла без питань паризький ПСЖ і отримала Кубок Європейських чемпіонів. Бабло таки перемагає бабло. Але бабло баблу різниця. «Баварія» своє бабло заробила тяжкою працею. Багаторічною. ПСЖ навпаки –накачане дурним нафтовим баблом арабів.

Continue reading

Культура

Не бути «залежалим товаром» чужої історії

Published by:

Залежність від чогось чи когось — значить ЛЕЖАТИ. Не стояти. Не рухатися. НЕЗАЛЕЖНІСТЬ — це весь час підніматися над чимось — над сірістю і дурістю, над забобонами і страхами, над марновірством, марнославством, марнослів‘ям.

Continue reading

Культура

Жовто-блакитний прапор – це назавжди!

Published by:

Жовто-синій прапор і тризуб у часи мого дитинства можна було побачити лише в журналі «Перець» — там друкували карикатури на закордон, і в центрі сидів грубий буржуй-капіталіст із мішком $1000000, десь там на периферії куклукскланівці вішали негра, безробітні з таблицями «Шукаю праці» на грудях теж тіснились десь скраєчку…

Continue reading