Спорт

Чернігівці із кубком Coca-Cola

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей відбулися фінальні ігри зонального туру Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola», які проходили на полі чернігівського стадіону «Юність». Учасниками фіналу стали три команди: Канівської ЗОШ № 4 з Черкащини, Київської гімназії № 109 та Чернігівської ЗОШ № 35. Бронзовими призерами стали представники Черкащини, срібло виборола команда з Києва, а золотими призерами стали юні футболісти з Чернігова.
 

Визначали також кращих у футбольній майстерності. Так, найудатнішим в ударах на дальність став Ляскоронський Богдан з Чернігова, точніше всіх пробив наш земляк Назар Чаус, а ось найбільш вправно жонглював м’ячем Робітніков Ріхард з Києва.

Вибрали і кращих гравців у командах. Ними стали — Пинчук Кирило (Чернігів), Єфіменко Серафім (Київ) та Помілейко Тимофій (Канів).

Отже, команда 35-ої чернігівської школи, яка свого часу стала переможцем Всеукраїнського етапу шкільної футзальної ліги, буде представляти нашу область и на фіналі Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola».

А потім був ще один приємний сюрприз. Від імені президента Федерації футболу України Андрія Павелка голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович з нагоди 60-річчя вручив почесну відзнаку тренерові Миколі Липовому.

Чернігівська обласна федерація футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *