Спорт Суспільство

Чин Ольги Харлан для Євангелії Нації

Славній Ользі Харлан! Бравіссімо! Українська чемпіонка Олімпійських Ігор з фехтування у Пекіні після переможного поєдинку на нинішньому чемпіонаті світу, що відбувається в Мілані, відмовилася подати руку рассєянці смірновій. Натомість виставила перед цією представницею «глубінного народа» свою шаблю.

Нібито порушила формальне (але не етичне!) правило міжнародної федерації, її дискваліфікували. Однак таке рішення просто ніщо у порівнянні з тим надзвичайно гідним, по громадянському патріотичним учинком видатної спортсменки. Приклад для наслідування для сущих і майбутніх поколінь українців.

Не тільки спортсменів! Так має чинити вся Нація. Ніяких інших аргументів та виключень. Дивно, а якими принципами керувалися ті чиновники, які чомусь на рівні Мінспорту України напередодні дозволили нашим спортсменам брати участь у змаганнях із рассєянцями, якщо ті виступатимуть у нейтральному статусі!? Невже не дійшло, що давно вже слід діяти згідно єдиного імперативного правила – «геть москву!».

Бо скільки ще треба десятиліть жити і вмирати українцям, щоб здолати, вичавити з душі Народу дух, символи московитської імперської політики відповідно до закону про деколонізацію, вимітаючи всі їхні, написані на чорних дошках, «памʼятні, історичні та культурні місця, міста, дати, події», а також усіх їхніх людців і діячів, які колись і тепер гнобили, підтримували, солідаризувалися з цими московськими «вошами», здійснювали військову агресію проти України.

Всі їхні «прапори, герби, гімни» та осіб, які їх презентують, публічно та в своїх «душах» підтримують, глорифікують або виправдовують рашистську (нацистську) політику, закликаючи до русифікації чи українофобії – до вічно ганебної ями!

100 років тому Симон Петлюра написав велику правду про цих зайд, загарбників, гвалтівників і вбивць: «Візьміть в одну року мітлу, а в другу рушницю і виметемо московську комуністичну погань з нашої землі разом з власним сміттям!».

Сьогоднішній чин Ольги є верховинним для Євангелії Нації. Лише так переможемо вселенське зло!

Георгій Філіпчук

P.S.
Ольга Харлан здолала росіянку, і не подала їй руки… Її дискваліфікували… Честь і гонор іноді виглядають саме так! І правила Нації, що бореться, іноді важливіші, ніж правила олімпіади.

Живемо у важкі часи. Важкі часи діляться на великі миті, без остатку!

Дякуємо, Олю! Обіймаємо всією Україною! Честь і Слава!

Віталій Чепинога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *