Спорт

Фуражка для Тайсона

Переважна більшість спортивних і зокрема футбольних сайтів в Україні — російськомовні. Усіляко сприяє їм, а натомість упосліджує україномовні сайти один з найпотужніших вітчизняних новинних інтернет-сервісів Ukr.net.

«2 декабря на НСК «Олимпийский» состоялась торжественная церемония награждения…» — тиражує той-таки Ukr.net новину про кращого українського футболіста року, що спливає. Але – що це? – «… лучшим игроком года в Украине был признан капитан «Шахтёра» Тайсон…»

… Тільки не звинувачуйте мене в расизмі — свій інтернаціоналізм я довів ще студентом в 70-х роках минулого століття, коли 2 роки поспіль жив у 3-му гуртожитку на Ломоносова в одній кімнаті з іноземцями або коли працював з ними в будзагоні.

Але скажіть, з якого це «переляку» Тайсон — кращий футболіст України!? Хто це так вирішив? Що то за знаток українського футболу, нокаутований зі штрафного у саму голову?!

Та ще й у такому році для українського футболу!
Нагадаю – українська молодь до 20 років стає чемпіонами світу (!!!), а збірна України достроково, з першого місця виходить до фінальної частини Чемпіонату Європи!!!

І що? Хто то все здобув – Тайсон?!
Зрештою, якщо вже так, то назвіть номінацію — кращий футболіст чемпіонату України. Якщо вже комусь дуже хочеться бачити кращим отого Тайсона.

Але кращий футболіст України — Тайсон, коли є П’ятов, Малиновський, Яремчук, Зінченко?!! Та це як горбатого до стіни! Це як у тому сороміцькому дитячому віршику: мама купила фуяжку, а вона і на йоб не налазить!

Сергій Савелій, «ГРІНЧЕНКО-інформ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *