Спорт

Ложка меду до діжки з гі…ркими невдачами

Такої похмурої осені українські прихильники футболу навряд чи пригадають. Чиновники УЄФА, ніби всі разом чимось обкурилися і ухвалили рішення, яке по-іншому, аніж свавілля не назвеш! У тиші швейцарських кабінетів вони проголосували за зарахування поразки у незіграному поєдинку Швейцарія-Україна. Рішення, котре в логіку здорового глузду не вписується абсолютно.

Засмутив «Шахтар». Такими безпомічними гірняків не доводилося бачити ще ніколи. У двох звітних матчах Ліги чемпіонів з менхенгладбахською «Боруссією» український чемпіон напропускав цілу торбу — загалом 0:10. Гірники не сподобилися навіть на один-єдиний гол престижу.

Київські динамівці після обнадійливого другого тайму в Барселоні поступилися іспанському «дитсадку» на своєму полі — 0:4. Нинішня команда Луческу в цьому матчі була такою ж немічною, як і його колишня в поєдинках з німецькою «Боруссією».

І тільки луганська «Зоря», нічим не порадувавши у минулих матчах Ліги Європи, учора в Афінах переграла тамтешній АЕК — 3:0. В грецькій команді грають два українці — Чигринський та Шахов. Якраз останній і допоміг луганцям, заробивши вилучення. Якраз після цього «Зоря» у підсумку забила три м’ячі. І почалося все з голу Громова…

Хай невеличка, але все ж ложка меду до діжки ви знаєте з чим…

Анатолій Гаркуша

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *