Спорт

Сьогодні стартує Євро-2020

Євро 2020(21) стартує сьогодні в незвичному форматі — перенесений турнір, не має країни господарки, весь чемпіонат проходитиме на стадіонах 12 європейських міст – в Амстердамі, Лондоні, Баку, Дубліні, Мюнхені, Римі, Бухаресті, Севильї, Будапешті, Глазго, Копенгагені та Санкт-Петербурзі. Дуже потужний склад учасників та рівень конкуренції. Важко назвати явного фаворита змагань. Всі лідери прагнуть та мають високі шанси перемогти!

Англія.
Чудове покоління гарних гравців, просто неймовірний склад з головною зіркою Харрі Кейном. Досі найбільше досягнення англійців на Євро — третє місце. Цього разу будь який результат, крім перемоги, сприйматимуть як невдачу. Тим більше, що фінал пройде на легендарному «Уемблі»!

Франція.
Фантастичний склад! Мбаппе, Грізман, Канте, Погба, Бензема… Всі шанси отримати третє золото на Євро. Попереднє було в 2000 році, коли сьогоднішній тренер Дідьє Дешам був капітаном збірної. Так само, претендують лише на перемогу.

Бельгія.
Талановитий склад, сповнений амбіцій та жаги трофеїв під національним прапором. Кевін де Брюйне проводить супер сезон, як і багато інших бельгійців. Для цього складу це Євро звучить: «зараз або ніколи». Вони мають все для перемоги!

Італія.
Гарне поєднання таланту, досвіду та високої тактичної підготовки. Можуть грати абсолютно по-різному, в залежності від задач, що поставить Роберто Манчіні. Мінімум претендують на ТОП-4, але можуть і більше.

Іспанія.
На Євро їде молода генерація гравців з супер-тренером Луїсом Енріке. Їхні технічні здібності просто неймовірні! Вони можуть обіграти кого завгодно, вони — реальні претенденти, як мінімум, на фінал!

Німеччина.
Завжди один із основних фаворитів. Дуже досвідчена команда, дисципліновані гравці. Це останнє Євро для Мюллера, Ноєра, Хуммельса. А отже — додаткова мотивація. Німці гратимуть в «групі смерті», тому прогнози давати важко. Якщо вийдуть — можуть здивувати. Об‘єктивно, цього разу вони не фаворити, але Німеччина завжди залишається Німеччиною. Цим сказано все!

Португалія.
Чинний чемпіон. Останнє Євро Кріштіану Рональду. Чудове поєднання гравців. Так само, якщо вийдуть з «групи смерті», можуть здивувати в плей-офф.

Україна.
Наша збірна, на жаль, не є серед когорти фаворитів. Але (хоча б!) з групи потрібно виходити. Тим більше, в такій неймовірній уніформі, яка вже стільки наробила рейваху! Команда Андрія Шевченка може стати «темною конячкою» цьогорічної Європершості. Якщо дуже напнутися та ще загнуздати удачу – то можемо скочити вище голови і всіх здивувати! Принаймні для цього є всі підстави.

Олександр Ломако, «ГРІНЧЕНКО-інформ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *