Хвиля Десни » 11 Червня, 2021

Daily Archives: 11 Червня, 2021

Спорт

Сьогодні стартує Євро-2020

Published by:

Євро 2020(21) стартує сьогодні в незвичному форматі — перенесений турнір, не має країни господарки, весь чемпіонат проходитиме на стадіонах 12 європейських міст – в Амстердамі, Лондоні, Баку, Дубліні, Мюнхені, Римі, Бухаресті, Севильї, Будапешті, Глазго, Копенгагені та Санкт-Петербурзі. Дуже потужний склад учасників та рівень конкуренції. Важко назвати явного фаворита змагань. Всі лідери прагнуть та мають високі шанси перемогти!

Continue reading

Політика

Чи лобіюють канцлери «шісток»?

Published by:

Після перегляду «четвертої серії Бігуса» і читання коментарів на цю тему, думаю про таке: якщо погодитися, що існує секта упоротих порохоботів, які вірять, що Порошенко святий, то має існувати і секта упоротих порохофобів, які вірять у те, що він суцільне зло та ще й брата вбив. Обидві групи антогоністів керуються вірою. Але ті, хто керується не вірою, а фактами, мають розібратися в ситуації.

Continue reading

Культура

Вечір В’ячеслава Шнайдера

Published by:

Музей космонавтики на декілька годин став місцем концентрації космосів та всесвітів одного з найбільш яскравих представників «житомирської школи», письменника та поета В’ячеслава Шнайдера. Полікультурний Житомир зобов’язаний був подарувати світові митця, в творчості якого поєднались і українство і єврейство.

Continue reading

Суспільство

Наші дні на подіумі життя

Published by:

Зранку день сідає на нас тісно, наче джинси після прання. Ми влазимо у нього ледь-ледь, втягнувши живота і роблячи оті характерні допоміжні рухи стегнами. Хух. Поволі починаємо розходжувати свій день, обережно присідаючи і нагинаючись шнурувати кросівки. День небезпечно напинається на найбільш округлих і тісних місцях, але мужньо тримається.

Continue reading

Політика

Нудота на тлі Євро-2020

Published by:

Слава Україні! — Героям слава! Нині саме це національне гасло стало хітом дня! Щоправда люди також все ще «обсмоктують» четвертий випуск «записів Медведчука» і якусь мляву реакцію на них Петра Порошенка. Дуже огидне видовище. А от у студії телешоу «Право на владу» було справжнє пекло… Ірина Геращенко грудьми лягла на амбразуру «брудних вербальних aтaк», захищаючи свого патрона Петра Порошенка. Сподобався неочікувано чесний і правдивий виступ генерала Кривоноса.

Continue reading