Спорт

Справа не в Хацкевичу…

У мене з учорашнього вечора бракує слів немає. Динамо – Челсі: 0:5 (!!!), загальний рахунок — 0:8 (!!!). Навіть соромно і тремтить рука, коли пишу цей рахунок.

Чергове дно пробито.
«Динамо» вдома ще не програвало у єврокубках так безвольно і так безнадійно. За всю свою понад 90-річну історію!!!

І проблема не лише в Хацкевичу.
Так, він не тягне на тренера саме такої команди. Після таких поразок варто б самому написати заяву про відставку.

Однак, вже давно кажу, і моє переконання з року в рік стає лише глибшим і твердішим. Не втомлююсь повторювати — справжнього відродження колись славного «Динамо» не відбудеться, допоки командою володітиме Суркіс! Це і є головна проблема.

«Динамо» із флагмана європейського футболу перетворилось на середняка. Вже, певно, нижче середняка.

Проаналізуймо, хто призначався головними тренерами? Чому до Києва не їдуть справді міцні фахівці? Чому ведеться така незрозуміла комплектація команди, чому купляються ті, хто не грає, і чому ті, що лишили київський клуб, раптом стають провідними гравцями в європейських елітних дивізіонах? Чому клуб Суркіса так і не розрахувався з Черніговом за Ярмоленка?

Таких «чому» можна пригадати сотні. Тут дисертацію можна писати. А головне – нема результату. Київський клуб не створено за лекалами сучасних європейських клубів, де діє сучасний менеджмент.

Це взагалі якесь середньовіччя.

Колись Хав’єр Клементе в останню мить відмовився очолювати «Динамо», хоча йому все в Києві споподобалось. А відмовився лише з однієї причини. Йому ніхто не дав гарантій, що в роботу тренера не втручатимуться…

Повторюю, тут дисертацію можна писати…

Анатолій Гаркуша

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *